Doba jedová 5. Geneticky modifikované potraviny ; [zdokumentovaná zdravotní rizika geneticky upravených potravin] /
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách - levá strana podává stručný a jas...
Hlavní autor: | Smith, Jeffrey M. |
---|---|
Další autoři: | Micka, Daniel, 1963- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Triton,
2015
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách - levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou shrnuty odkazy a popisy výzkumných studií a teoretických rizik |
---|---|
Fyzický popis: |
525 s. ; 20 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
9788073879242 |