Cukr, sůl, tuk : jak si nás potravinoví obři připoutávají a vytvářejí závislosti /
Čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé tyčinky, sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné sukru, soli a tuku. A to vše s jediným záměrem - neustálé zvyšování...
Hlavní autor: | Moss, Michael, 1955- |
---|---|
Další autoři: | Heczková, Lenka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Bratislava :
Eugenika,
2015
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé tyčinky, sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné sukru, soli a tuku. A to vše s jediným záměrem - neustálé zvyšování zisků potravinových gigantů na úkor našeho zdraví |
---|---|
Fyzický popis: |
263 s. ; 24 cm |
ISBN: |
9788081004131 |