Nevíte, co jíte. jak vás klame potravinářský průmysl /
Jak na vás působí reklamy na dětské sladkosti a k nim přidané hračky? Do některých fast food restaurací chtějí děti pro hračky, které k jídlu dostanou, vůbec ne pro jídlo. Ale - jde vůbec o jídlo vhodné pro děti? Tento fakt je jedním z důvodů, proč se odborníci na výživu Petr Fořt a Ivan Mach rozhod...
Hlavní autor: | Fořt, Petr, 1946- |
---|---|
Další autoři: | Mach, Ivan, 1952- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
BizBooks,
2014
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02194nam a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 73658 | ||
005 | 20190113013949.0 | ||
008 | 141118s2014 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |a 9788026502746 |q (váz.) : |c 349.00 Kč | ||
040 | |a KAG503 |b cze | ||
080 | |a 613.2 |2 h | ||
100 | 1 | |a Fořt, Petr, |d 1946- |7 jo20000075390 |4 aut |9 115264 | |
245 | 1 | 0 | |a Nevíte, co jíte. jak vás klame potravinářský průmysl / |c Petr Fořt, Ivan Mach |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Brno : |b BizBooks, |c 2014 | ||
300 | |a 264 s. : |b il. ; |c 23 cm | ||
500 | |a Obsahuje tabulky | ||
504 | |a Bibliografie na s. 253-254 -- Obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a Jak na vás působí reklamy na dětské sladkosti a k nim přidané hračky? Do některých fast food restaurací chtějí děti pro hračky, které k jídlu dostanou, vůbec ne pro jídlo. Ale - jde vůbec o jídlo vhodné pro děti? Tento fakt je jedním z důvodů, proč se odborníci na výživu Petr Fořt a Ivan Mach rozhodli formulovat skutečně etickou, i když písemnou, reklamu na kvalitní zdravou výživu. Čekejte explozi nečekaných informací směrem k vašemu rozumu. Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí. | |
653 | |a zdraví |a výživa |a zdravá |a potraviny |a nezdravé |a návyky |a stravovací |a stravování |a glykemický index |a cholesterol | ||
700 | 1 | |a Mach, Ivan, |d 1952- |7 mzk2003181800 |4 aut |9 126450 | |
910 | |a KAG503 | ||
999 | |d 73658 | ||
993 | |0 0 |1 316600499894 |4 0 |6 ST_613_200000000000000 |7 0 |9 156029 |a 251.28 |b 0 |c 499894 |d 2014-11-18 |e 31 |f ST |g ST 613.2 |h 349.00 |i Albatros |j 127 |l ST |m 4 |n 0 |r 2023-11-15 |s 2023-08-08 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI | ||
993 | |0 0 |1 316602020129 |4 0 |6 HPR_613_200000000000000 |7 0 |9 156030 |a 251.28 |b 0 |c 2020129 |d 2014-12-04 |e 8 |f DOSP |g HPR 613.2 |h 349.00 |i Albatros |j 127 |l RF |m 1 |n 0 |r 2020-04-30 |s 2019-01-30 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI |