Dieta pro vyšší věk /
Při současném demografickém vývoji provázeném stárnutím populace najde v této knize řada osob vyššího věku rady a doporučení týkající se vhodného složení stravy i jednoduché přípravy jídel. Popsáno je též minimální vybavení kuchyně nebo kuchyňského koutu pro jednočlennou nebo dvoučlennou domácnost,...
Hlavní autor: | Grofová, Zuzana, 1961- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Forsapi,
2011
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Rady lékaře, průvodce dietou (Forsapi)
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Při současném demografickém vývoji provázeném stárnutím populace najde v této knize řada osob vyššího věku rady a doporučení týkající se vhodného složení stravy i jednoduché přípravy jídel. Popsáno je též minimální vybavení kuchyně nebo kuchyňského koutu pro jednočlennou nebo dvoučlennou domácnost, s kterým lze kvalitní, pestré jídlo rychle a snadno připravit. Kniha v krátkosti zmiňuje teorie i fakta o stárnutí, podává stručný přehled základních živin a zdrojů, kde je nalézt. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje fotografie, tabulky |
Fyzický popis: |
167 s. : il. ; 21 cm |
Bibliografie: |
Bibliografie na s. 156 Rejstřík |
ISBN: |
9788087250112 |