Angličtina v gastronomii = English in gastronomy : příručka odborných výrazů a textů /

Příručka anglických odborných výrazů a textů v gastronomii pro střední školy

Hlavní autor: Svobodová, Eva, 1955-
Médium: Kniha
Jazyk: Anglicky
Česky
Vydáno: Praha : Informatorium, 2002
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600456802 456802 SK 811.111 (neuvedeno) Dostupné 2x

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600456803 456803 ST 811.111 (neuvedeno) Dostupné 12x