Angličtina v gastronomii = English in gastronomy : příručka odborných výrazů a textů /
Příručka anglických odborných výrazů a textů v gastronomii pro střední školy
Hlavní autor: | Svobodová, Eva, 1955- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Anglicky Česky |
Vydáno: |
Praha :
Informatorium,
2002
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600456802 | 456802 | SK 811.111 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |
Svornosti - Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600456803 | 456803 | ST 811.111 | (neuvedeno) | Dostupné | 12x |