Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev /
V knížce jsou přehledně uvedeny choroby, které jsou indikací k provedení chirurgického výkonu či vytvoření umělého vývodu, péče o tento vývod, dietní i režimová opatření po resekci střeva či vytvoření umělého vývodu střeva. Nedílnou součástí knížky jsou dietní doporučení a 100 receptů na pokrmy, kte...
Hlavní autor: | Skřička, Tomáš, 1951- |
---|---|
Další autoři: | Kohout, Pavel, 1962-, Balíková, Marieta, 1967- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Forsapi,
2009
|
Vydání: | 2. vyd. |
Edice: |
Rady lékaře, průvodce dietou (Forsapi)
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!