Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev /

V knížce jsou přehledně uvedeny choroby, které jsou indikací k provedení chirurgického výkonu či vytvoření umělého vývodu, péče o tento vývod, dietní i režimová opatření po resekci střeva či vytvoření umělého vývodu střeva. Nedílnou součástí knížky jsou dietní doporučení a 100 receptů na pokrmy, kte...

Celý popis

Hlavní autor: Skřička, Tomáš, 1951-
Další autoři: Kohout, Pavel, 1962-, Balíková, Marieta, 1967-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Forsapi, 2009
Vydání: 2. vyd.
Edice: Rady lékaře, průvodce dietou (Forsapi)
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře