Dieta při antikoagulační léčbě /

Autoři čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek, faktorů, které ji ovlivňují, i chorobami, při kterých je nutné antikoagulační léčbu užívat. Popisují se pravidla, která je nutné dodržovat, především možné ovlivnění jinými léky, příp. dietou s rozdílným obsahem vitami...

Celý popis

Hlavní autor: Kohout, Pavel, 1962-
Další autoři: Kessler, Petr, 1957-, Růžičková, Lucie
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Forsapi, 2007
Vydání: 1. vyd.
Edice: Stručné informace pro pacienty (Forsapi)
Témata:
nemoci >
krev >
diety >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!

Podobné jednotky