Bezlepková a bezmléčná dieta /
Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Co se může stát při zanedbání léčby? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny a které zakázány? Jak změnit skladbu jídelníčku alergických dětí? Čím doplňovat vit...
Hlavní autor: | Rujner, Jolanta |
---|---|
Další autoři: | Cichańska, Barbara A., Martínková, Irena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Computer Press,
2006
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Zdraví pro každého (Computer Press)
|
Témata: |
nemoci
>
alergie
>
celiakie
>
výživa
>
diety
>
recepty
>
předpisy
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Co se může stát při zanedbání léčby? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny a které zakázány? Jak změnit skladbu jídelníčku alergických dětí? Čím doplňovat vitamíny a stopové prvky, které nám vlivem diety chybějí? Jak se vyrovnat s psychickými problémy v průběhu léčby? Odpovědi na nejčastější otázky, seznam E (přídatných látek v potravinách), legislativa v ČR a na Slovensku týkající se občanů s bezlepkovou dietou, velké množství nových zajímavých receptů na bezlepkové pečivo, zákusky a cukroví. To vše naleznete v této příručce. |
---|---|
Fyzický popis: |
108 s. ; 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
8025107752 |