Jídla z jednoho hrnce /
Nejcharakterističtějším rysem vaření z jednoho hrnce je prolínání chutí každá ingredience ovlivňuje ty ostatní, čímž vznikají unikátní kombinace a kulinářské skvosty. Příznivcům vaření v jednom hrnci nabízí tato kniha výjimečnou sbírku receptů, které je možné připravit například i v remosce nebo v k...
Další autoři: | Kellnerová Kalvachová, Lucie, 1975- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Čestlice :
Rebo Productions,
2007
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Vaříme s Rebem (Rebo)
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!