Diety při dětských průjmech : recepty, rady lékaře /
V úvodním slově lékař-specialista vysvětluje podstatu onemocnění, rizika vzniku choroby a nutnost změny životosprávy. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 52 receptů na teplá i studená dietní jídla, z dostupných potravinářských surovin. Recepty označené DIA jsou vhodné i pro nemocn...
Hlavní autor: | Tůmová, Daniela |
---|---|
Další autoři: | Starnovská, Tamara, 1957- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Sdružení MAC,
1998
|
Edice: |
Diety pro nejčastější choroby (Sdružení MAC)
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01440nam a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 26925 | ||
005 | 20190113011359.0 | ||
008 | 030211s1998 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |a 8086015408 : |c 35.00 Kč | ||
040 | |a KAG503 |b cze | ||
080 | |a 613.2 |2 h | ||
100 | 1 | |a Tůmová, Daniela |7 kv2008437624 |4 aut |9 111560 | |
245 | 1 | 0 | |a Diety při dětských průjmech : |b recepty, rady lékaře / |c Daniela Tůmová, Tamara Starnovská |
260 | |a Praha : |b Sdružení MAC, |c 1998 | ||
300 | |a 31 s. : |b il. | ||
490 | 1 | |a Diety pro nejčastější choroby ; |v sv. 22 | |
500 | |a Obsahuje ilustrace | ||
504 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a V úvodním slově lékař-specialista vysvětluje podstatu onemocnění, rizika vzniku choroby a nutnost změny životosprávy. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 52 receptů na teplá i studená dietní jídla, z dostupných potravinářských surovin. Recepty označené DIA jsou vhodné i pro nemocné cukrovkou | |
653 | |a nemoci |a dětské |a průjmy |a výživa |a životospráva |a diety |a léčebné |a předpisy |a kuchařské | ||
700 | 1 | |a Starnovská, Tamara, |d 1957- |7 xx0008844 |4 aut |9 99359 | |
830 | 0 | |a Diety pro nejčastější choroby (Sdružení MAC) |9 42364 | |
910 | |a KAG503 | ||
999 | |d 26925 | ||
993 | |0 0 |1 316600380139 |4 0 |6 HP_613_200000000000000 |7 0 |9 40808 |a 26.95 |b 0 |c 380139 |d 2003-02-11 |e 6 |f DOSP |g HP 613.2 |h 35.00 |j 34 |l DOSP |n 0 |r 2020-04-23 |s 2016-03-18 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI |