Čokoláda : průvodce znalce světem nejjemnějších čokoládových cukrovinek /

Mezinárodní adresář nejvalitnějších čokoládových cukrovinek na světě, podrobný popis chutí, sezonních specialit a dostupnosti. Jak ochutnávat čokoládu a ocenit její kvalitu, jak odlišit ručně dělané bonbóny od velkovýroby

Hlavní autor: Coady, Chantal
Další autoři: Svobodová, Štěpánka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna Print, 2000
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Hornosušská ul., Suchá

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600364218 364218 DE 641 (neuvedeno) Dostupné