Farská kuchařka : tradiční rok v české kuchyni /
Kniha původních kuchařských receptů na přípravu zdravých, lehkých jídel z běžně dostupných surovin, které se připravovaly zejména na venkovských farách. Obsahuje též poučení o církevním roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, život farářů a farských hospodyň, spojení tehdejšího jídelníčku s r...
Hlavní autor: | Czendlik, Zbigniew, 1964- |
---|---|
Další autoři: | Macková Hrochová, Petra, 1986-, Macek, Miroslav, 1944- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
XYZ,
2019
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: |
jídla
>
tradiční
>
česká
>
faráři
>
|
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!