Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje, prevence a terapie pomocí domácích prostředků /
Celý život jsme obklopeni mikroorganismy, dvě skupiny se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. V knize najdete prospěšné druhy koření a hub. různé druhy medu, léčivé octy a oleje. ve světě rostlin existuje termín fytoncidy, což jsou látky, kterými se rostliny brání růstu než...
Hlavní autor: | Jonáš, Josef, 1945- |
---|---|
Další autoři: | Kuchař, Jiří, 1960- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2020
|
Témata: |
přírodní
>
rostliny
>
koření
>
houby
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Celý život jsme obklopeni mikroorganismy, dvě skupiny se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. V knize najdete prospěšné druhy koření a hub. různé druhy medu, léčivé octy a oleje. ve světě rostlin existuje termín fytoncidy, což jsou látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem knihy je posílit vaši imunitu |
---|---|
Fyzický popis: |
214 stran 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
ISBN: |
978-80-7281-552-4 ; |