Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje, prevence a terapie pomocí domácích prostředků /

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy, dvě skupiny se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. V knize najdete prospěšné druhy koření a hub. různé druhy medu, léčivé octy a oleje. ve světě rostlin existuje termín fytoncidy, což jsou látky, kterými se rostliny brání růstu než...

Celý popis

Hlavní autor: Jonáš, Josef, 1945-
Další autoři: Kuchař, Jiří, 1960-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Eminent, 2020
Témata:
houby >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Celý život jsme obklopeni mikroorganismy, dvě skupiny se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. V knize najdete prospěšné druhy koření a hub. různé druhy medu, léčivé octy a oleje. ve světě rostlin existuje termín fytoncidy, což jsou látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem knihy je posílit vaši imunitu
Fyzický popis: 214 stran 21 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN: 978-80-7281-552-4 ;